Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KAŞİP Özlük Hakları İçin Mecliste
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KAŞİP Özlük Hakları İçin Mecliste

Gündem

Kamu Şirket Personelleri Derneği özlük hakları sorunları ve çözüm önerileri için TBMM Meclisinde bir dizi görüşmeler yaptı.

 

KAŞİP olarak Şanlıurfa Milletvekillilerini ziyaret eden dernek, Vekillere Balıklıgöl Fizik Tedavi Merkezinde işsiz kalan 27 şirket personeli durumu olmak üzere İşsiz kalan personellerimizin farklı kurumlara dağıtılmasını ve istihdam edilmesini talep ettiler.

Fizik Tedavi Merkezinde işsiz kalan 27 personelimizin akıbeti hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk ÇELİK’in de haberdar olduğunu ve ilk toplantıda bu konuda kapsamlı bir çalışma yapılacağını öncelikli olarak ele alınacağının sözünü verdiği söylendi.

 

Kaşip Adına açıklama yapan Dernek Başkanı Hakan Aydın; “Bütün çalışmalarımda kuruluş amacımızda belirttiğimiz gibi özlük haklarımızı almak için durmadan aynı yolda bütün illerimizde örgütleşerek ilerleyeceğiz. Çok kısa bir sürede vardığımız bu noktayı hep birlikte birlik olarak tek ses tek yürek olarak daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.