Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü’de Standard Cadde Uygulaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü’de Standard Cadde Uygulaması

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Standart Cadde Uygulaması’ kapsamında Merkez Karaköprü ilçesine bağlı Yeşiloğlu Bulvarında uygulandı.

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yol atağı başlatan Büyükşehir Belediyesi bir yandan yeni bulvarlar, beton yollar, köprülü kavşaklar yaparken bir yandan da eskiyen mevcut yolları başlattığı ‘Standart Cadde Uygulaması’ ile bakım, onarım, alt yapı ve eskiyen asfaltını yenileyerek uzun ömürlü olmalarını sağlıyor.

Trafiğin yoğun olduğu cadde ve bulvarlarda sürüş konforunu aksatacak yollarda revizyon yapan Büyükşehir Belediyesi pilot olarak seçtiği Yeşiloğlu Bulvarının alt yapısın, asfaltını ve kaldırım taşlarını yenileyerek vatandaşların hizmetine sunacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yenilikçi yaklaşımları ile başlatılan çalışmalar ilerleyen günlerde Kent merkezinin farklı noktalarında hayata geçirilecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.