Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KARAKÖPRÜ YAŞAM SOKAĞINDA RAMAZAN COŞKUSU SÜRÜYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KARAKÖPRÜ YAŞAM SOKAĞINDA RAMAZAN COŞKUSU SÜRÜYOR

Gündem

Karaköprü Belediyesi’nin vatandaşların Ramazan ayını güzel geçirmesi amacıyla yaşam sokağında gerçekleştirdiği iftar sonrası programları büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Karaköprü Belediyesi tarafından Ramazan ayının dolu dolu geçirilmesi amacıyla her sene gerçekleştirdiği iftar sonrası etkinlikleri bu yıl yaşam sokağında yapılan programlarla devam ederken, gerçekleştirilen etkinliklerle Karaköprü’de Ramazan coşkulu bir şekilde geçiyor.

Önceki akşam teravih namazında sonra gerçekleştirilen programda Nasrettin Hoca, İbiş gösterileri, çocuklarla çeşitli yarışmalar yapılırken; programın son kısmında ilahi dinletisi ve sema gösterisi gerçekleştirildi. Ayrıca çocuklar için de yüz boyama etkinlikleri yapılırken, vatandaşlara soğuk limonata ikram edildi.

Yaşam sokağında gerçekleştirilen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Karaköprü Belediyesinin yaptığı programlardan memnun olduklarını dile getirerek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesinin Ramazan programları bugün teravih namazı sonrası Meddah, animasyon gösterileri ve çocuklar için yüz boyama, balon katlama etkinlikleriyle devam edecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.