Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü Parklarla Donatıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü Parklarla Donatıldı

Gündem

Sosyal Belediyecilik konusundaki çalışmalarıyla dikkat çeken Şanlıurfa Karaköprü İlçesi 30 Mart seçimlerinden sonra adeta ilçe parklarla donatıldı.

Şanlıurfa Karaköprü İlçesi 30 Mart seçimlerinden bu yana geçen bir buçuk yıl içerisinde yapılan parklar ve sosyal tesisler ile adeta Şanlıurfa'nın gözde ilçesi oldu.

30 Mart yerel seçimlerden sonra 12 parkın yapımını bittiğini söyleyen Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, "İlçemizin sosyal anlamda var olan eksiklerinin giderilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. 30 Mart 2014 seçimlerinden beri ilçemizde yapımı tamamlanan parkımız 12 tanedir. bu yılın sonuna kadar tamamlamayı planladığımız park sayısı ise 5 tanedir. Sosyal ve yaşamsal anlamda halkımızın ihtiyaçlarının tamamının karşılanması için ne gerekiyorsa yapılacaktır" dedi.

 TEMİZLİKTE'DE DİKKAT ÇEKEN BİR İLÇE

Şanlıurfa Karaköprü İlçesinin sürdürdüğü "temiz ilçe Karaköprü" kampanyası ile ilçe pırıl pırıl oldu. İlçedeki temiz çevre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın da dikkatini çekmiş, 7 Haziran seçimleri öncesi Şanlıurfa'ya gelen ve Topçu meydanında halka seslenen Erdoğan;"Az önce karaköprüden geçtim. Tertemiz bir ilçe olarak gördüm. Halka hizmetin en güzel örneği" diye övmüştü.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.