Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü'de Dezenfekte Konusunda Tedbirler Devam Ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü'de Dezenfekte Konusunda Tedbirler Devam Ediyor

Gündem

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında sürdürülen dezenfekte çalışmaları kapsamında Karaköprü belediyesi tedbirli davranmaya devam ediyor.


Karaköprü Belediyesi Kovit-19 salgınının Türkiye'de yayılmaya başlamasından beri yürüttüğü dezenfekte ve hijyen seferberliğini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Normalleşme sürecinde de tedbiri elden bırakmayan Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri korona virüs tehdidine karşı ilçede bulunan caddeler, mahalleler, otobüs durakları, bina içleri, parklar ve oyun alanları başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanlarını düzenli olarak dezenfekte ediyor.

Kararlı bir şekilde dezenfekte ve hijyen çalışmasının sürmesini isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ekiplere çalışmaların titizlikle devam ettirilmesi talimatını verdi.

Vatandaşların da bu süreçte tedbiri elden bırakmaması gerektiğini hatırlatan Başkan Baydilli, "Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine geçiş için bazı adımlar atıldı. Tabi salgın tehlikesi devam ettiği için biz tedbiri elden bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan da ricam bu süreçte zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları, çıkınca da sosyal mesafeye ve maske takmaya özen göstermeleridir. İnşallah kararlılıkla tedbirleri sürdürdüğümüzde bu sıkıntıyı da atlatıp yeniden sağlıklı günlere ulaşacağımıza inanıyorum. Biz de bu süreçte ilçemizi steril bir hale getirmek adına dezenfekte ekibimizle çalışmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.