Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü'de Bir Çok Mahalleyi Sel Aldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü'de Bir Çok Mahalleyi Sel Aldı

Gündem

Meteoroloji 15. Bölge müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrasında bölgede yağan şiddetli yağışlar özellikle kırsal mahallelerde sele neden oldu.

Şanlıurfa'nın tamamında etkili olan sağnak yağışlar özellikle Karaköprü ilçesine bağlı kırsal mahallelerde sele neden oludu. bir çok ev ve ekili alan sel suları altında kalarak büyük maddi hasar meydana getirdi.

Karaköprü'nun Hamukesen ve Culmen köylerinde sağnak yağmurun oluştursuğu sel suların köyde bir çok ev zarar görürken, ekili ve sera alanlarında da tahribata neden oldu.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde önceki gün meydana gelen sel sonrası bölgeye giderek vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Metin Baydilli beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı ile birlikte olay gerine giderek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Metin Baydilli can kaybının olmamasının önemli olduğunu söyleyerek sel sonrası zarar gören yollarda en kısa sürede çalışma yapılacağını söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.