Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'den 11 Nisan Mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'den 11 Nisan Mesajı

Gündem

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 11 Nisan Urfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşun 98. yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı. Mesajında tüm Şanlıurfalıların Kurtuluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Baydilli, ecdadın elde ettiği şanlı bir zaferin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Baydilli şöyle devam etti:

" Urfa'mızın şanlı ve destansı bir mücadeleyle bağımsızlığını kimsenin egemenliği altına bırakmadığı 11 Nisan tarihi, bizim için çok önemli bir gündür. Şanlı ecdadın nesli olarak tarihe altın harflerle yazılan 11 Nisan'ı kutluyoruz. Ecdadımızın verdiği kurtuluş mücadelesi ile her zaman gurur duyacak ve her zaman onların açtığı yolda yürüyerek Şanlı şehrimizi çok daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu şiarla tüm vatandaşlarımızın Kurtuluş yıl dönümünü kutluyor, atalarımızdan bu yana gelen birlik ve beraberliğimizin her daim sürmesini diliyorum”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.