Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yusuf El Kardavi Türkiye'ye gelerek darbe karşıtı gösterilere katıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yusuf El Kardavi Türkiye'ye gelerek darbe karşıtı gösterilere katıldı

Gündem

Konya’daki darbe karşıtı gösterilere katılan Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadavi, Türkiye’nin büyük bir badire atlattığına dikkat çekerek darbecilerin, emellerine kavuşamadığı söyledi.

 

Konya Mevlana Meydanı'nda darbe girişimine tepki gösterenlere hitap eden Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadavi, Türkiye’nin büyük bir badire atlattığına dikkat çekerek darbecilerin, emellerine kavuşamadığı söyledi.

Türkiye’nin, kendisine ve islam alemine yönelik komplolara güçlü bir şekilde karşı durduğunu söyleyen Karadavi, “Türkiye, asırlar boyunca birlik kelimesini yüceltti. O birlik kelimesi ki İslam'ın yüceltilmesi anlamına geliyordu. Buna yönelik komplolara karşı Türkiye direndi. Türkiye, bu birliğin ve İslam'ın mesajını bozmaya çalışanların karşısında durdu. Türkiye, birliği bozmak isteyenlere karşı hep mücadele vermiştir. Bunu biliyoruz.” dedi.

Darbecilerin, emellerine kavuşamadığına işaret eden Karadavi, “Türkiye, yüzyıllardır İslam'a hizmet etti. İslam'a hizmetlerinden dolayıdır ki darbecilerin emelleri sukutuhayale uğradı. Darbeciler, emellerine kavuşamadılar. Nasıl böyle bir hainlik yapabilirler? Nasıl böyle insanları öldürebilirler? Akıl almıyor, bunu nasıl yapabilirler? Türkiye, büyük bir badire atlattı.” diye konuştu. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.