Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kar lastiği olmayan yandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kar lastiği olmayan yandı

Gündem

Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Trafik denetleme şube müdürlüğünden yapılan açıklamada Emniyet olarak seferber olduklarını kar lastiği ve zinciri olamayan araçların trafiğe çıkmaması gerektiği belirtildi.

Emniyet Görev Başında

Ülkemiz genelinde ve ilimizde hava sıcaklıklarının aniden düşüş yaşaması, hava şartlarının değişmesi, yer yer kar ve yağmur yağması nedeniyle Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Şube Müdürlükleri il merkezi ve iller arası karayollarında;

Vatandaşlarımızın, araçların Güvenli ve Emniyetli bir şekilde trafikte yer almaları ve seyahat etmeleri için tüm ekipleriyle görev başındadır.

Emniyet’ten sürücülere uyarı

Trafik kazalarına sebebiyet verilmemesi, maddi hasarlı, yaralamalı ve ölümlü kazalara sebebiyet verilmemesi için tüm sürücülerimizin mecbur kalmadıkça araçları ile yola çıkmamaları, toplu taşıma araçlarını kullanmaları konularında vatandaşlarımız Trafik Ekipleri tarafından bilgilendirilmektedir.

Vatandaşlarımızın araçlarını kullanmaları gerektiği durumlarda tüm sürücülerin (binek araç, ticari araç, otobüs, kamyonet ve diğer taşıtlar) KIŞ LASTİĞİ kullanmaları, ARAÇ ZİNCİRLERİNİ yanlarında bulundurmaları ve gerekli durumlarda kullanmaları gerekmektedir.

Uyarılara uymayan, kış lastiği takmayan ya da aşınmış lastiklerle trafiğe çıkan, araç zinciri kullanmayan sürücülerin, hem kendi hem de diğer vatandaşların hayatını tehlikeye atmaktadırlar.

Para cezası 77TL

Kış lastiği takmayan sürücülere, aracını yolun gerektirdiği şartlara uydurmadığı gerekçesiyle 77 lira para cezası verilecek. Araç kış lastiği takılana kadar trafikten men edilecek.

Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduklarında 155 Polis İmdat hattını aramaları tekrar hatırlatılır.

“Trafikte Yaşayalım Yaşatalım”








Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.