Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kapıdan satıcılar kurbanı oldular
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kapıdan satıcılar kurbanı oldular

Gündem

Şanlıurfa'da özel firmanın bir pazarlama elemanının 40 TL değerindeki masaj aletini 320 TL'ye sattığı iddia edildi.

 

Mahalle aralarında pazarlamacılık yapan bir kişi, ev kadınlarına 40 TL değerindeki masaj aletini 320 TL’lik senedi imzalatarak sattığı iddia edildi.

Evleri dolaşarak masaj aleti satan özel bir firmanın pazarlama elemanı, aynı mahallede oturan Hatice S, Emine B. ve Zekiye T. isimli 3 kadına pazarladığı masaj aleti gerçek değerinin üzerinde sattığı iddia edildi.

Mağdur olan kadınlar; masaj aletini devletin fizik tedavi amacıyla evlere gönderdiği bir uygulama zannettiklerini söyleyerek pazarlamacı tarafından kendilerine verilen bir evraka imza attıklarını, pazarlamacının kendilerine senette bulunan paranın belli bir miktarını yatıracaklarını söyledikten sonra gittiğini ifade ettiler.

Akşam çocukları eve gelen kadınlar 40 TL değerindeki masaj aletinin kendilerine 320 TL’lik senet karşılığında satıldığını anlar. Söz konusu firmanın kendilerini aldattığını ileri süren kadınlar, yetkililerin mağduriyetlerini gidermesini istiyor. (Osman Gülebak-İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.