Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KAÇAK MOBİL TRAFO YAPMIŞLAR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KAÇAK MOBİL TRAFO YAPMIŞLAR

Gündem

Müşterilerine daha kaliteli ve kesintisiz enerji sunma gayreti içinde bulunan ve bu nedenle kaçak elektrik kullanımı ile aralıksız biçimde mücadele yürüten DEDAŞ’a bağlı ekipler, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde, kaçak mobil trafo ele geçirdi.

 Traktör römorkuna yüklenmiş vaziyette, saman balyalama işinde kullanılan mobil trafoya el konuldu.

HATA KANCA YÖNTEMİ İLE BAĞLANMIŞYaz sezonunda tarımsal sulamada kaçak elektrik kullanmak isteyenlere karşı amansız bir mücadele veren DEDAŞ ekipleri, bu çalışmalarını kış mevsimi öncesinde de sürdürüyor. Ekipler, son olarak Hilvan’ın Üçyüzler köyünde orta gerilim hattına kanca yöntemiyle bağlanmış vaziyette kayıt dışı olarak kullanılan bir mobil trafo tespit etti. Traktör römorkuna yüklenen ve istendiğinde başka yere taşınabilen trafonun tespit edilmesinin ardından, durum Savcılığa bildirildi. Savcılık kararıyla güvenlik ekipleri ile birlikte köye giden DEDAŞ ekipleri, trafoya el koydu.

70 HANELİ MAHALLEYE YETECEK GÜÇTE
DEDAŞ ekiplerinin çalışması sonucunda ele geçirilen mobil trafo aracılığı ile elde edilen kaçak elektriğin, saman balyalama işinde kullanıldığı belirlendi. Trafonun sahibinin belirlenmesi için soruşturma sürerken, 50 KWH gücündeki mobil trafonun 70 haneli bir mahalleye yetecek güçte olduğu öğrenildi.
Trafonun sahibi hakkında ‘Nitelikli hırsızlık ve karşılıksız yararlanma’ suçundan soruşturma açıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.