Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İzzettin Küçük; Gazetecileri gözaltına aldırmadım
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İzzettin Küçük; Gazetecileri gözaltına aldırmadım

Gündem

Gazetecileri gözaltına alındığı yönündeki haberleri Vali İzzettin Küçük yalanladı: Kimse gözaltına alınmadı.

Valilikten yapılan açıklamada: "Bugün (16/06/2015 ) bazı basın yayın organlarında “Vali Sorulara Sinirlendi, 4 Gazeteciyi Gözaltına Aldırdı” şeklinde haberler yayınlanmıştır.

 

İlimiz Valisi Sayın İzzettin Küçük, bugün öğleden sonra Tel Abyad’dan Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesine geçiş yapan Suriyelileri ziyaret etmek ve son durum hakkında yetkililerden bilgi almak üzere ilimiz Akçakale ilçesine gitmiştir. İlk olarak Akçakale Gümrük Kapısında sağlık kontrolü yapılan Suriyeli misafirleri ziyaret eden Valimiz İzzettin Küçük; ardından bölgede çalışan gazetecilere açıklamalarda bulunmuştur.

 

Bu sırada gazetecilerin Valimiz İzzettin Küçük’e soru sorması üzerine Valimiz İzzettin Küçük, soruları cevaplamayacağını belirterek açıklamalarını sonlandırmıştır. Bölgenin sınırda oluşundan kaynaklanan hassasiyetler gereği Valimiz İzzettin Küçük’ün açıklamalarının ardından bazı gazetecilerin kimlik kontrolleri yapılmıştır. Haberlerde ve sosyal medyada iddia edildiği gibi gazetecilere yönelik her hangi bir gözaltı söz konusu değildir" denildi. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.