Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İzmir'de 4 göçmen suda boğularak hayatını kaybetti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İzmir'de 4 göçmen suda boğularak hayatını kaybetti

Gündem

İzmir Eğriköy yakınlarında yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine geçmeye çalışan 4 göçmen hayatını kaybederken, 22 göçmen kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, İzmir Eğriköy yakınlarında yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine geçmeye çalışan 4 göçmen hayatını kaybederken, 22 göçmen kurtarıldığı, kayıp bir göçmeni arama çalışmalarının ise sürdüğü belirtildi.

Yapılan açıklamada, dün gece saat 02.42’de, İzmir Eğriköy önlerinde denizden insan sesleri geldiği ihbarı üzerine 3 sahil güvenlik botu görevlendirildiği, olay mahallindeki balıkçı tekneleri tarafından 22 göçmenin sağ olarak kurtarıldığı, 1 göçmenin cansız bedeninin denizden alındığı belirtildi.

Daha sonra yapılan çalışmalar sonucu sahil güvenlik botları tarafından 3 göçmenin cansız bedeninin denizden alındığı belirtilerek, göçmenlerin ifadelerinden toplam 28 kişi oldukları bilgisinin alınması üzerine kayıp olan 2 düzensiz göçmen teknesinin bulunması maksadıyla 3 sahil güvenlik botu ve bir sahil güvenlik helikopterinin olay mahalline sevk edildiği, kayıp göçmenlerin bulunması için arama faaliyetine devam edildiği bildirildi. (Vedat Aydın-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.