Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İyiliğin Kalbine Yürüyüşle Başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İyiliğin Kalbine Yürüyüşle Başladı

Gündem

IV. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları Harbi Umumi Şehitler Abidesinden iyiliğin doğduğu mekâna, Dergah Platosunda bulunan İbrahim Peygamber'in doğduğu mağaraya yürüyüş ile başladı.

Yürüyüş kortejinde Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve eşi Demet Okutan'ın yanı sıra, Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Gül Fakıbaba, Kırım Kültür Bakanı Yardımcısı, yurt içi ve yurt dışından sivil toplum kuruluşları, rektörler ile 60'a yakın ülkeden gelen misafirler katıldı.

Yürüyüş kortejinde Antakya Belediyesinde çalışan ve 33 kişiden oluşan Mehteran Takımı da bulunuyor. Yardım faaliyetlerinde bulunan tüm katılımcı kuruluşlar ve Şanlıurfalıların eşlik ettiği yürüyüş, güzergâh boyunca vatandaşların sevgi gösterileri arasında yapıldı. Katılımcı dernek ve vakıflar kendilerini tanıtıcı flamalar dışında, haftanın önemine uygun mesajlar içeren dövizleri de taşıdıkları gözlendi.

Buluşmalar Balıklıgöl Amfi Tiyatroda protokol konuşmaları ile devam ediyor…

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.