Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İtfaye kuyuya düşen Köpekleri için Seferber oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İtfaye kuyuya düşen Köpekleri için Seferber oldu

Gündem

Şanlıurfa'da 25 metrelik kuyuya düşen iki sokak köpeğini kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Şanlıurfa Süleymaniye mahallesinde iki sokak köpeğinin su kuyusuna düştüğünü gören vatandaşlar durumu Şanlıurfa itfaiyesine bildirdi. itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle sokak köpeklerini kurtarmak için çalışma başlatıldı. Halat merdivenlerle kuyuya girmeye çalışan itfaiye ekipleri kuyunun çok dar olması nedeniyle çalışmaya kısa bir ara verdi. Olay yerine gelen iş makinası yardımıyla kuyunun yan tarafı kazılarak genişletildi.

YÜZ YILLIK KUYU

Yaklaşık olarak yüzyıl önce ilkel yöntemlerle kazıldığı öğrenilen kuyuyu genişletme çalışmaları yaklaşık dört saat sürdü. Kuyunun yan tarafından 10 metreye kadar genişletilmesinin ardından kuyuya bir itfaiye eri indirilmek istendi. Kuyunun çok dar olması nedeniyle itfaiye eri oksijen tüpü takamazken kuyuya inme girişimi de sonuçsuz kaldı.

İTFAİYE ERİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Kuyuya inen itfaiye eri ise gazdan etkilendiğini ve yukarı çekilmesini istedi. Gazdan etkilenen itfaiye eri hemen yukarı çekilirken olay yerinde önlem amaçlı bulundurulan ambulansta oksijen tedavisi uygulandı.

ÇALIŞMA ERTELENDİ

İtfaiye ekiplerinin beş saati bulan çalışmaları kazı yapılan bölgede sert kaya parçalarına denk gelinmesi nedeniyle ertelendi.
GAPHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.