Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İşte Ş.Urfa'yı asfaltlayan tesis
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İşte Ş.Urfa'yı asfaltlayan tesis

Gündem

Vali Okutan, “Asfalt Yapımı İçin Gerekli Malzemeyi Hem Ekonomik Hem de Dışarıya Bağımlı Kalmadan Daha Hızlı Bir Şekilde Üreteceğiz” dedi.

 

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa Valiliği İl Özel İdaresi tarafından kurulum çalışmalarına yaklaşık 3 ay önce başlanan ve hizmete başlayan asfalt plent şantiyesini yerinde inceledi. İncelemeleri esnasında bir açıklama yapan Vali Okutan, “Büyük bir yol ağına sahibiz. Kırsal nüfusumuz oldukça fazla. Hedefimiz asfaltlanmamış köy yolunun kalmamasıdır. Bunun için imkânlarımızı ve kaynaklarımızı yerinde ve doğru kullanmalıyız. Bu bağlamda önemli bir adım olan bu şantiyenin asfalt yapımı için gerekli malzemeyi hem daha ekonomik, hem de dışarıya bağımlı kalmadan ve hızlı bir şekilde üretilebileceğiz. Şantiyemizin kurulmasıyla asfaltlama ve asfalt bakım onarım çalışmalarımıza daha fazla hız verebileceğiz” dedi.

 

Asfalt plent şantiyesin kullanıma girmesiyle saatte 160 ton kullanıma hazır sıcak asfalt üretilebilecek olup böyle bir imkanın ilimizin asfalt yapımına hız vereceğini kaydeden Vali Okutan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve İl Özel İdaresi teknik personeliyle şantiyenin rantabl bir şekilde kullanılması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.