Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İsrailli şirkete kaçak ihracat davası
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İsrailli şirkete kaçak ihracat davası

Gündem

Aralarında Köylü Konfederasyonu, Cimade, Fransız Yahudi Barış Birliği (UJFP) ve Uluslararası Filistin Halkını Koruma Sivil Kampanyasının (CCIPPP) bulunduğu örgütler Agrexcoyu Tarımdaki sömürgeciliğin bir numarası olarak niteledi.

Avukat Gilles Devers de Paris yakınlarında, Creteilde bulunan ticari mahkemedeki davasının ekim başında görüleceğini söyledi.

Örgütler, Agrexcodan ürünlerinin geldiği yeri belgelemesini istiyor. Devers, şirketin Avrupanın yalnızca 1948 sınırlarını tanıyan ekonomik iş birliği anlaşmalarına uyup uymadığını kanıtlamasını istediklerini belirtirken, Birçok ürünün Filistinden özellikle de Batı Şeriadan geldiğini biliyoruz ifadesini kullandı.

İsrailin Paris Büyükelçiliği ise böyle bir şikayet ya da boykot fikrinin dayanılmaz olduğunu belirten açıklamasında, Telavivin uluslararası taahhütlerine uyduğunun altı çizildi.

AA


Etiketler:
İsrail Şirket


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.