Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İsrail mallarına boykot çağrısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İsrail mallarına boykot çağrısı

Gündem

Van İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği, İsrail zulmüne karşı boykot çağrısı yaptı.

İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik çirkin saldırısını kınayan bir basın açıklaması yapan Van İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Emin Akan, İsrail ve destekleyicilerinin ürünlerine yönelik boykot yapma çağrısında bulundu.

“İsrail’in yıllardır Filistin halkına, Müslüman halka yaptığı zulümler, tüm insanlık tarafından bilinmektedir.” diyen Akan, “Özellikle bu son kutsal mabetlere yaptığı vahşice saldırılar barbarca terör estirdiği bütün insanlar hatta bütün dünya tarafından bilinmektedir. Son olarak ta katil İsrail, Müslümanların kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya yaptığı barbarca terör eylemini tüm dünya seyretmektedir. Bizi üzen ilgili kuruluşların buna sessiz kalmasıdır.”ifadelerini kullandı.

Akan, Kur’an’da lanetlenen kavmin askerlerinin; Mescid-i Aksa içine botlarla girmesini, Kur’an’ları yere atmasını, yaşlı-genç, kadın-erkek demeden Müslümanları tartaklamasını şiddetle kınadıklarını ifade etti.

Akan sözlerini şöyle sürdürdü: “İslam ümmetinden ses çıkmayışı, başındaki o kuklaların hiç kınama dahi yapmamaları, bizi derinden üzmektedir. Müslüman olarak buna çarşı yapacağımız şey şudur. İsrail’in gücünün zayıflanması için İsrail ile ilişkilerin kesilmesi ve Müslüman bir ümmet olarak yapacağımız en önemli şey ise, İsrail’in ürettiği malları boykot ederek siyonist İsrail’e dur demektir.” (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.