Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
20. Zırhlı Tugay Komutanı İsmail Güzeller de gidiyor...
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

20. Zırhlı Tugay Komutanı İsmail Güzeller de gidiyor...

Gündem

Şanlıurfa'da bulunan 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan'ın 15 temmuz girişimi sonrası darbe girişiminden dolayı gözaltına alınıp tutuklanmasından sonra göreve getirilen albay İsmail Güzeller, YAŞ kararıyla Tuğgenerallığa yükselmesinden sonra bir başka göreve atandıkğı için Şanlıurfa'ya veda ediyor

Yüksek Askeri Şura kararıyla başka bir göreve ataması gerçekleştirilen 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güzeller’ için vedai ziyareti düzenlendi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna başkanlığında yapılan veda ziyaretine katılan Başkan Fevzi Demirkol, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndaki üst düzey rütbeliler ile de görüştü. Askeri kalkışma girişimi sonrasında Tugay Komutanlığı’na atanan ve açıklanan son Yüksek Askeri Şura kararıyla başka bir göreve tayin edilen Tuğgeneral İsmail Güzeller ile de görüşen Başkan Demirkol, ziyaretin sonunda da açıklama yaptı.

Asker kılıklı teröristlerin gerçekleştirmek istediği kalkışmayı, peygamber ocağı ordunun ana unsurlarının engellediğini vurgulayan Başkan Demirkol, şunları kaydetti:
“15 Temmuz darbe girişimi silahlı kuvvetlerine bir grup asker kılıklı terörist karışmıştır. Peygamber ocağı askerimizin, ordumuzun ana unsurları demokrasimize, milli iradeye, vatanımıza, milletimize ve devletimize sahip çıkmıştır. O bakımdan bu hassasiyeti gösteren, değerlerine sahip çıkan tüm güvenlik güçlerimize, tüm silahlı kuvvetler mensuplarına teşekkür ediyoruz. Bugün burada bulunmamızın sebebi Tugay Komutanımızın görev değişikliği sebebiyle Şanlıurfa’ya vedasıdır. Ordu millet bütünleşmesi, devlet millet bütünleşmesi için çok faydalı hizmetler yapmışlardır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

Öte yandan ziyarette Vali Güngör Azim Tuna, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’da yer aldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.