Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı Hilvan'a geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı Hilvan'a geldi

Gündem

İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı, Şanlıurfa Hilvan Belediyesi tarafından açılan Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kısa bir süre önce Hilvan Belediyesi bünyesinde açılan Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezindeki İŞKUR'lularla bir araya gelen Yazıcı, önümüzdeki günlerde mevcut kurs sayısının arttırılacağını söyledi. 

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Arkan, İŞKUR Daire Başkanı Ahmet Toraman, Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme, Şanlıurfa İŞKUR Müdür Yardımcısı Mustafa Elgün ile birlikte incelemelerde bulunan genel müdür Nusret Yazıcı, Hilvan Belediyesi bünyesinde açılmış olan Kadın Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan el sanatları ürünlerini incelerken, beklentilerinin çok üstünde olduğunu ifade etti.
Yazıcı ' Amacımız, kadınıyla erkeğiyle Türkiye'nin ekmeğini hep beraber büyütmektir. Büyük bir çaba sarf ederek kültür merkezinin açılmasına vesile olan belediye başkanına çok teşekkür ederim' dedi.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık' da verdiği desteklerden dolayı İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı'ya teşekkür etti.
Hilvan bayanları için büyük bir şans olduğunu ifade eden milletvekili adayı Mehmet Arkan, emeği geçen herkese teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.