Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
IŞİD mevzilerine 2’inci hava bombardımanı başlatıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

IŞİD mevzilerine 2’inci hava bombardımanı başlatıldı

Gündem

Diyarbakır’dan kalkan JET’ler, Suriye’deki IŞİD mevzilerine yeni bir hava bombardımanı başlattı.


Dün Kilis'in Erbeyli ilçesinde bir astsubayı hayatını kaybetmesinin ardından, gece IŞİD mevzilerini vuran savaş uçakları, bu gece de saat 23.00 sıralarında Suriye'deki IŞİD mevzilerine yeni bir hava operasyonu başlattı.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'dan kalkan F-16 savaş uçakları Suriye hava sahasının içerisine girerek bombardıman yaptığı belirtildi. Dün Türkiye sınırı içerisinden gerçekleştirilen hava operasyonu, bu gece Suriye sınırları içerisinde gerçekleştirildiği ileri sürülüyor. Fakat Genel Kurmay tarafından henüz bu iddia doğrulanmış değil.

Hava bombardımanına 20 adet F-16'nın katıldığı ve aynı zamanda, Diyarbakır’daki hava üssü ile beraber JET’lerin Malatya’dan da kalktığı iddia ediliyor.

Saat 23.00’ten itibaren Diyarbakır 8’inci Ana Jet Üssündeki hareketliliğin devam ettiği, hâlâ çok sayıda JET’in havalandığı görülüyor.

Öte yandan edinilen bilgilere göre, PKK'nin Kandil'deki kimi kamplarına da eş zamanlı olarak hava operasyonu düzenlendiği belirtiliyor. Bu konuda da henüz yapılmış resmi bir açıklama yok. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.