Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İrfan Kılıç: Karaköprü’yü daha modern bir hale getireceğiz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İrfan Kılıç: Karaköprü’yü daha modern bir hale getireceğiz

Gündem

Ak Partiden Karaköprü Belediye Başkanlığına aday adayı olan İş Adamı İrfan Kılıç Karaköprü adaylığı ile ilgili bir açıklama yaparak, ‘geleceğe daha modern bir Karaköprü inşa etmek istiyoruz.’ dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediyelere Başkan aday adayı olan isimlerden birisi olan İş Adamı İrfan Kılıç, çalışmalarına aralıksız devam ederken ziyaret ettiği ortamlardan memnun kalarak çıkıyor. Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Karaköprü Belediye Başkanlığı için Ak Parti il başkanlığına aday adaylığı müracaatını gerçekleştiren İş Adamı İrfan Kılıç akraba ve dostlarımla bu yarışa girdiğini söyledi.
Karaköprü’nün daha modern ve yaşanbilir bir kent haline getirebilmek için bu yarışa varım diyen Kılıç, Ak Parti çatısı altında olmaktan gururluyum. Bunun için Partim Aday adaylığı süresinde bana görev verirse Karaköprü hak ettiği noktaya getireceğim. İfadelerini kullandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.