Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İmralı'dan dönen Mehmet Öcalan konuştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İmralı'dan dönen Mehmet Öcalan konuştu

Gündem

İmralı'ya giden Mehmet Öcalan İmralı dönüşü merak edilen sorulara yanıt verdi.

İmralı dönüşü açıklama yapan Mehmet Öcalan, ağabeyi Abdullah Öcalan'ın televizyon talebi olmadığını, televizyonun cezaevi müdürünün isteğiyle koyulduğunu dile getirdi. Öcalan, ayrıca ağabeyinin Paris'te öldürülen 3 PKK'lı kadıniçin üzgün olduğunu dile getirdi.

ÖCALAN'IN ÖLDÜRÜLEN 3 PKK'LIYA YORUMU

Mehmet Öcalan, Abdullah Öcalan'ın Fransa'nın başkenti Paris'te öldürülen 3 PKK'lı kadınla ilgili olarak da 'Çok üzüntülü bir görüştü. Fransa'daki katliama çok üzüldü ve kendisi bu katliamı kınıyor. Kendisi bu katliam bir an önce açığa çıkartılmalı dedi ' şeklinde konuştu.

Öldürülen PKK'lı Sakine Cansız Abdullah Öcalan'la PKK'yı kuran isim, bir nevi Öcalan'ın yol arkadaşıydı. Ancak ilerleyen zamanlarda aralarında bir ayrılık olmuş ve iki ismin arası açılmıştı. PKK lideri Öcalan için her şeye rağmen manevi bir değer taşıyan Cansız'ın barış istemeyen çevrelerce Öcalan'a duygusal çöküntü yaşatmak için öldürüldüğü iddialar arasında..

"TELEVİZYON İÇİN CEZAEVİ MÜDÜRÜ ÇOK ISRAR ETMİŞ"

İmralı dönüşü açıklamalarına devam eden Mehmet Öcalan PKK liderinin televizyon talebi olmadığını da ifade etti. "O televizyon istemediğini söyledi. Televizyonu, cezaevi müdürü çok ısrar ettiği için almış. 13 sene olduğunu, televizyona ihtiyacı olmadığını ifade etti"

Ayrıca Mehmet Öcalan, Abdullah Öcalan'ın eş başkanlarının da adaya gelmesi halinde Fransa'daki süreçle ilgili görüşebileceğini de aktardığını sözlerine ekledi. (ensonhaber)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.