Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/images-2340fe69.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
İlci; İngilizce Bir İhtiyaç Değil Zorunluluktur
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İlci; İngilizce Bir İhtiyaç Değil Zorunluluktur

Gündem

Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminin girişimleri ile İstanbul Sev Matbaacılık ve Yayıncılık Eğitim Tic. Aş arasında yapılan görüşmeler sonucunda temin edilen 2000 adet Redhouse Resimli İngilizce –Türkçe Sözlük dağıtımı yapıldı.


Redhouse Resimli İngilizce –Türkçe Sözlükleri dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir Özel ve Sev Kitap Yayıncılık sorumlusu Pelin Yılmaz, Ar-Ge biriminden İbrahim Canbek, Zübeyir Gökhan Doğan ve Okul Müdürleri katıldı.
İstanbul Sev Matbaacılık ve Yayıncılık Eğitim Tic. Aş’den temin edilen Redhouse Resimli İngilizce –Türkçe Sözlükleri sırasıyla Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, Yakup Kalfa İlkokulu ile Urfa Anadolu Lisesi öğrencilerine törenle dağıtımı yapıldı.
İngilizce sözlük dağıtım töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “İngilizce uluslararası bir dil olup dünyanın her yerinde geçerliliği olan global bir dil yani dünyanın ortak dilidir. Türkiye'de çalışma hayatı gereği hemen hemen tüm pozisyonlarda İngilizce bilmek gereklidir fakat bunun yanında insanlarımızın kişisel gelişimi açısından da özellikle önemlidir. Şanlıurfa’mızın İnanç Turizminin başkentlerinden biri olması vesilesi ile de gelen yabancı turistlerle iletişim içinde önemli bir ihtiyaçtır. Özellikle son dönemlerde eğitim ve ekonomik alanlarda yapılan yatırımlara adapte olunması ve teknoloji çağına ayak uydurulması adına İngilizce dili bir ihtiyaç olmak tan çıkmış bir zorunluluk halini almıştır. Bu kapsamda yabancı dil öğrenmenin hayatınızın tüm alanlarında önemini anlayıp SEV yayıncılık tarafından size armağan edilen sözlüklerle bir başlangıç yapıp daha da ileri boyutlara taşımanızı istiyorum, ilimiz eğitimine katkılarını sunan SEV yayıncılığa, Pelin Yılmaz hanım efendiye ve Müdürlüğümüz Ar-Ge birimi çalışanlarına desteklerinden dolayı buradan teşekkür ediyorum” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından sırasıyla Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, Yakup Kalfa İlkokulu ve Urfa Anadolu Lisesi Öğrencilerine temin edilen kitaplar törenle dağıtıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.