Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İL GENEL MECLİSİ STK'LARI ZİYARET ETTİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İL GENEL MECLİSİ STK'LARI ZİYARET ETTİ

Gündem

İl Genel Meclisi başkanı Mustafa Yavuz ve bazı meclis üyesi ile Mimarlar Odası Başkanlığına seçilen Murat Tepe ve Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli’yi ziyaret ederek kutladılar.

Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, beraberinde Ak Partili Meclis üyeleri İbrahim Aslan, Kadir Kol ile birlikte ilk olarak Mimarlar odası Başkanlığına yeni seçilen Murat Tepe’yi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Meclis Üyeleri daha sonra Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Gazeteci-Yazar Sabri Dişli’yi Kent konseyi Başkanlığında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretleri değerlendiren İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ve İl Genel Meclis Üyeleri şunları söyledi ;



Mustafa Yavuz “Yeni seçilen Mimarlar odası Başkanı Murat Tepe, Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli ve yönetim kuruluna başarılar dilemek için buradayız. gerçekten sivil toplum kuruluşu olarak önemli bir mevkiin makamında oturuyor.Özellikle bir şehrin yapılaşmasında,inşasında çok kilit bir nokta.Bugün burada yeni başkanımıza çok iş düşüyor.Tabi birlik beraberlik içerisinde Şanlıurfa’mızı kalkındırmak için gerekli bütün çalışmaları hep birlikte yapmamız gerekiyor.Özellikle Van depreminden sonra da Şanlıurfa’mızın %60 lık gece kondu kısmının kentsel dönüşümünün başlaması için hepimize görev düştüğü kadar başkanımız Murat Tepe’ye daha da önemli görev düşüyor.Bu konunun gündeme getirilmesi konusunda bunu çok çok önemsiyorum.Yeni seçilen başkanımıza hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Gazeteci-Yazar Sabri Dişli’nin Kent Konseyi Başkanlığını başarıyla gerçekleştireceğini ifade eden Yavuz’ Sabri Bey memleketimizin değerli bir şahsiyeti, memleket savdalısıdır, Kent konseyinde memleketin sorunlarının çözümünde etkin rol alacağı kanısındayım’diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.