Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İki Önemli Kuruluş Bu yıl 2.'cisini Düzenledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İki Önemli Kuruluş Bu yıl 2.'cisini Düzenledi

Gündem

Ulusal ve uluslararası alanda yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Türk Kızılay'ı ve Hayrat yardım, örnek olacak bir proje olan kan bağışı kampanyasının bu yıl ikincisini düzenledi.

Hayrat Yardım Vakfı ve Kızılay İşbirliği ile yapılan Kan Bağışı Kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kızılay ve Hayrat Yardım İşbirliği çerçevesinde Bu yıl 2.si yapıldı kan bağışı kampanyasını Halk Nezdinde Çok Ciddi İlgi Gördü. Seyyar olarak kurulan kan bağışı tırında kan veren Şanlıurfa hayrat insani yardım derneği başkanı Abdullah Toprak, Kan bağışı kampanyasına destek verenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Abdullah Toprak açıklamasında; "Öncelikle destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kan vermek can vermektir sloganıyla başlattığımız bu kampanyamıza halkımızın yoğun ilgi ve teveccühü bizi daha da mutlu etti. Bu gibi çalışmaların amacı toplumumuzda sosyal bir bilinç oluşturmak bunun yanında bağışlanan her kanın üç can kurtardığını söyledi bu yüzden kan bağışı hayati bir önem taşıyor. Belli periyotlarla kampanyanın tekrarı yapılacaktır" diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.