Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İki Aile arasında silahlı kavga: biri polis 4 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İki Aile arasında silahlı kavga: biri polis 4 yaralı

Gündem

Gaziantep'te iki aile arasında çıkan silahlı kavgada bir polis 4 kişi yaralandı.

 Gaziantep’te daha önce aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada biri polis olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Olay, Şehitkâmil Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aralarında husumet bulunan iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Karşılıklı silahların çekildiği kavgada biri polis olmak üzere 4 kişi yaralandı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ile çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri mahalleye giriş ve çıkışları kapatarak yoğun güvenlik önlemi aldı. Güvenlik güçleri silah kullanan zanlıları yakalamak için mahalleyi abluka altına aldı. Uzun uğraşlardan sonra polis farklı evlere gizlenen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Kavgada yaralananlar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılar hakkında bilgi verilmezken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.