Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İhvani Müslim Milletvekili Rabia Günü için Urfa'ya geliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İhvani Müslim Milletvekili Rabia Günü için Urfa'ya geliyor

Gündem

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu 14 Ağustos Dünya Rabia Günü dolayısıyla düzenleyeceği programa İhvani Müslim Milletvekili Abdelhamid Saber katılacak.

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformunun Rabia Meydanına bu akşam "Kardeşlik Bedel İster! Secadeni al da gel" sloganıyla düzenleyeceği programda yatsı namazı kılınacak. başta Mısır ve Filistin olmak üzere Müslümanlar için dua edilecek.

Rabia Meydanında 14 Ağustos Dünya Rabia Günü dolayısıyla düzenleyeceği programa İhvani Müslim Milletvekili Abdelhamid Saber ve uzun süre İsrail zindanlarında yatan Filistinli Teysir Süleyman katılacak.

Tüm Şanlıurfalıların Dünya Rabia Günü programına duyarlılık göstermesini isteyen platform sözcülerinden Murat Müjdeci; "Peygamberimiz, 'Müslüman Kardeşinin dertleriyle dertlenmeyen bizden değildir' diyor. bizde zülüm altında inleyen dertli Müslüman Kardeşlerimize dua etmek için Rabia Meydanda toplanıyoruz. Tüm Şanlıurfalıların da bu davete icabet etmesini istiyorum" diye konuştu.

www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.