Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İHH, Urfalıları sevindirdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İHH, Urfalıları sevindirdi

Gündem

İHH Vakfı Urfa’da fakirleri sevindirdi. 350 aileye Ramazan kumanyası dağıttı

 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) , Ramazan ayı yardımlarını ulaştırmak için dünyanın dört yanına yardım götürürken, Şanlıurfa’yı da unutmadı.

 

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa şubesi, 350 Ramazan Kumanya kolilerini, Urfa Merkez mahallelerinde, Siverek, Suruç ve Viranşehir İlçelerinde daha önceden tespit edilen yetim/öksüz ve mağdur ailelere kapılarını çalarak evlerinde teslim edildi.

 

İşte Şanlıurfa İHH Şubesinden yapılan açıklama; “Ramazan ayında bir nebzede olsa bu fakirlerimizi sevindirmiş olduk. Kuru gıda, yağ, şeker ve kahvaltılık ürünlerinden oluşan yardım kolilerin 250’ sini Merkez Mahallerlerde , 40’ını Siverek’te, 35’ini Viranşehir’de, 25’ini ise Suruç ilçemizde dağıttık. Yardım çalışmalaraımız yakında diğer ilçe ve beldelerimizde de gerçekleşecektir inşallah. Yine bu Ramazan ayı içerisinde 200 yetimimize 70’er TL den Giyim yardımında bulanacağız, 150 fakir öğrencimize de kırtasiye yardımında bulunacağız inşallah.

 

SOMALİ İLE İLGİLİ KAMPANYAMIZ DA DEVAM ETMEKTEDİR

Yardım çalışma faaliyetlerini dünyanın 125 ülkesinde sürdüren İHH insani Yardım Vakfı ekipleri Ramazan ayında çalışmalarını hızlandırdı. Şanlıurfa İHH Gönüllülerinden Ali ACAR ağabeyimizi yardım dağıtımları kapsamında Afrika ülkelerinden Kamerun’a gönderdik. Orda diğer İHH ekiplerimizle beraber yardım dağıtım faaliyetlerinde bulunmaktadır” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.