Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İdil'e özel harekât timleri sevk edildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İdil'e özel harekât timleri sevk edildi

Gündem

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lilerin bulundukları mahalleye düzenlenen operasyonda çatışma çıkarken, ilçeye zırhlı araçlar ve otobüslerle özel harekat timleri sevk edildi.

İdil ilçesi Yeni Mahalle ve Turgut Özal Mahallesi'nde PKK'lilerin yakalanması için düzenlenen operasyonda çatışma çıktı. Sabah saat 05.00 sıralarında çıkan çatışma saat 08.00’e kadar devam etti.

Çatışmada ölen veya yaralanan olup olmadığıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Çatışmanın PKK’lilerin yakalanması için Yeni Mahalle’de bazı evlere operasyon düzenlenmesi sırasında çıktığı ve bazı PKK’lilerin gözaltına alındığı iddia edildi.

Öte yandan büyük bölümünde hendeklerin kazıldığı ilçeye zırhlı araçlar ve otobüslerle özel harekat timleri sevk edildiği öğrenildi.

Şırnak merkez ve Mardin yönünden gelen Akrep ve Kobra'lardan oluşan yaklaşık 15 zırhlı araç ile 6 civarında otobüsün yer aldığı konvoyun ilçeye girişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

Sıkı güvenlik önlemleri altında İdil’e giren özel harekat timlerini taşıyan araçlardan oluşan konvoyda, uzaktan kumandalı patlamalara karşı frekans karıştırıcı jamerlerin de bulunduğu görüldü. Konvoyun İdil’e girişi sırasında önemli noktalarda da polis, zırhlı araçlarla önlem aldı.

İlçede hendeklerin kapatılması amacıyla kapsamlı bir operasyon yapılması bekleniyor.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.