Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İdil'de silahlı saldırı: 1 ölü 3 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İdil'de silahlı saldırı: 1 ölü 3 yaralı

Gündem

Şırnak'ın İdil ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

İdil’de İpekyolu Yağmurca köyü yol ayrımında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bir otomobile uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Araç içerisinde ölen kişinin 2 oğlu ve biri yeğeni olmak üzere 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, akşam saat 17.30 sıralarında İpekyolu Yağmurca (Xêlanî) köyü yol ayrımında meydana geldi. Salih Yağan (50), çocukları Hacı Yağan (14), Ahmet Yağan (9) ve yeğeni Nimet Yağan (50) alışverişe gittikleri İdil’den otomobilleriyle köylerine dönerken kimliği belirsiz kişi veya kişilerce uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı. Otomobilde bulunan 4 kişiden Salih Yağan hayatını kaybederken 2 çocuğu ve yeğeni yaralandı.

Hayatını kaybeden Salih Yağan İdil Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken yaralılar da Cizre Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere Yağmurca köyünde bundan 6 ay önce Yağanlar ailesiyle Çalışlar ailesi arasında arazi anlaşmazlığı yüzünde yaşandığı belirtilen silahlı kavgada; Yağanlar ailesinden 3, Çalışlar ailesinden de 1 kişi hayatını kaybetmiş 11 kişi de yaralanmıştı. Yaşanan bu olaydan sonra iki aile arasındaki husumetin hâlâ devam ettiği öğrenildi.

Önceki olayla ilgili haberin linki: //www.ilkha.com/haber/10545/sirnakta-arazi-kavgasi-3-can-aldi/
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.