Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Valisi Güvenlik Toplantısı için Ankara'ya çağrıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Valisi Güvenlik Toplantısı için Ankara'ya çağrıldı

Gündem

ŞANLIURFA-İçerisinde Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna2nın da olduğu 22 ilin valisi Ankara'ya acil koduyla Ankara'ya çağrıldılar. İçişleri Bakanlığı, Doğu ve Güneydoğu’daki 22 ilin valisini, düzenlenecek güvenlik toplantısı için Ankara'ya çağırdı.

BALİKLİGOL.COM / İçişleri Bakanlığı, Doğu ve Güneydoğu’daki 22 ilin valisini, düzenlenecek güvenlik toplantısı için Ankara'ya çağırdı.22 ilin valisi Ankara'ya çağrıldı

İçişleri Bakanlığı, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bitlis, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kars, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van valisini Ankara'ya çağırdı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında bugün yapılacak güvenlik toplantısında, Doğu ve Güneydoğu’da devam eden operasyonlar değerlendirilecek.

Bölücü terör örgütü PKK ile diğer terör örgütlerinin neden olduğu güvenlik sorunları ile terörle mücadele konuları kapsamlı olarak ele alınacak.

Gölbaşı Vilayetler Evi'nde, saat 10.00'da basına kapalı gerçekleştirilecek toplantıya, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu, Göç İdaresi Genel Müdürü Atilla Toros, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Ahmet Sarıcan ve ilgili güvenlik bürokrasisi yetkilileri katılacak. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.