Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HÜDA PAR'a yapılan saldırıyı kınadı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HÜDA PAR'a yapılan saldırıyı kınadı

Gündem

İHH Şanlıurfa temsilcisi Behçet Atilla, HDP'liler tarafından Şırnak'ın İdil ilçesinde HÜDA PAR’a yapılan saldırıyı kınadı.

 

İHH Şanlıurfa temsilcisi Behçet Atilla, Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Kozluca (Xanıke) köyünde HDP’lilerin saldırısı sonucu, Muhammed Şerif Şimşek (35) ve A. Celil Talayhan’ın (37) katledilmesini kınadı.
Atilla; İslam coğrafyasında, öteden beri Kürdistan bölgesinde bir kesimin sadece HÜDA PAR’a değil, Müslüman kesimlere zulüm yaptığını söyleyerek şunları kaydetti: "Bu zulmü yapan kesim, Müslümanlara baskı yapmaktadır. Tektipçilik yapmaktadır. Aynen Cumhuriyet dönemindeki tektipçilikler gibi, bu da Kürt versiyonu olarak tektipçilik yapmaya çalışıyor. Gerek HÜDA PAR’a olsun, gerek tüm Müslümanlara olsun yapılan bu zulüm ve baskıları lanetliyoruz. Özellikle seçim Arefesinde, bunların yapılması ülkeye ve zarardan başka bir şey değildir. Herkes görüş ve düşündeşini çok rahat bir ortamda ifade edebilmelidir. İnsanlar kime ikna olduysa onu takip eder. Baskı yapılması doğru bir şey değildir. Baskı yapanları Telin ediyoruz. Şehitlere Allahtan Rahmet diliyoruz.” dedi. (Mustafa Gül - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.