Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HÜDA PAR Heyeti Fakıbaba'yı ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HÜDA PAR Heyeti Fakıbaba'yı ziyaret etti

Gündem

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ve beraberindeki heyet, geçirdiği trafik kazasında yaralanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'yı hastanede ziyaret etti.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Haliliye İlçe Başkanı Basri Demir ve Kalabalık bir Heyet, geçen hafta geçirdiği kazada yaralanan Ahmet Eşref Fakıbaba’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Ahmet Eşref Fakıbaba’nın durumu hakkında bilgi alan Yalçın, Fakıbaba ile sohbet ederek geçmiş olsun temennilerinde bulundu.

Fakıbaba’yı ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirten Yalçın, yetkililer ve doktorlarla yaptıkları görüşmelerde Fakkıbaba'nın durumunun şu anda iyi olduğu ve herhangi bir hayati riskinin olmadığı bilgisini aldıklarını ifade etti. (Ramazan Casuk-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.