Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hocalara din istismarcılarına dikkat edilmesi öğütlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hocalara din istismarcılarına dikkat edilmesi öğütlendi

Gündem

Şanlıurfa Müftülüğü cami görevlilerini, “Terör Örgütlerinin Din İstismarı”nı konu alan bir seminerle bilgilendirdi. İmam Hatiplere FETÖ ve DEAŞ terör örgütlerinin kendi amaçları doğrultusunda dini değerleri nasıl kullandıkları, bu konuda hangi yöntemleri uyguladıkları anlatıldı.

Terör Örgütlerinin Din İstismarı Konulu Panel

Dini istismar eden terör örgütleri konusunda personeli bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için “Terör Örgütlerinin Din İstismarı” konulu panel düzenlendi.

Karaköprü İlçe Müftüsü Ahmet ALTIOK tarafından okunan Kur’an Tilaveti ile başlayan Panelde, dini istismar eden örgütlere, bu örgütlerin sayısının fazlalığına değinilip, FETÖ ve DEAŞ terör örgütlerinin kendi amaçları doğrultusunda dini değerleri nasıl kullandıkları, bu konuda hangi yöntemleri uyguladıkları anlatıldı.

Panelde katılımcılara Şanlıurfa Müftülüğü tarafından basımı gerçekleştirilen Diyanet İşleri Başkanlığı’ nın hazırladığı Dini İstismar Hareketi FETÖ / PDY ve DEAŞ terör örgütlerinin anlatıldığı kitaplar dağıtıldı.

Panele Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin YILMAZ, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Kenan ORAL, İl Müftüsü İhsan AÇIK, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve çok sayıda din görevlisi katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.