Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hizmet-İş seçimine kan bulaştı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hizmet-İş seçimine kan bulaştı

Gündem

 HAK - İŞ'e bağlı Belediye Hizmet-İş sendikası seçimlerine sayılı günler kala yaşanan gerginlikte kan döküldü.Hizmet-İş başkanlığı için mevcut başkan Ali Uğraş tekrar aday olurken Musa Eyyüpoğlu ise rakip oldu.

Şanlıurfa Belediye başkan yardımcısı ve Şanlıurfaspor Başkanı Habib Arslan, Urfaspor yönetiminde bulunan Ali Uğraş'a destek verdiği illeri sürülürken Musa Eyyüpoğlu tarftarı olduğu iddia edilen bir grup Beykapısı ŞUSKİ Müdürlüğü binasında yapılan delege seçimlerinde burada bulunan belediye çalışanı ve Habib Arslan'ın akrabası olan İbrahim Akbaş ile tartıştılar.

Çıkan arbede de İbrahim Akbaş yaralandı. Güvenlik güçlerin müdahalesi ile İbrahim Akbaş Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan İbrahim Akbaş hayati tehlikesi bulunduğu iddia edildi.

Belediyede olmayan Habib Arslan olayı duyar duymaz Balıklıgöl Devlet Hastanesine giderek İbrahim Akbaş hakkında bilgi aldı. Polis ise yoğun güvenlik önlemi aldı.

Beykapısı ŞUSKİ Müdürlüğü binasında yapılan delege seçimlerinde aldığımız bilgilere göre Musa Eyyüpoğlu 18 delegenin tamamını aldı.Ali Uğraş ise hiçbir delegeyi alamadan seçim sonuçlandı.

www.balıklıgöl.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.