Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hızla Artıyor! Koronavirüs Vaka Sayısı 191'e Yükseldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hızla Artıyor! Koronavirüs Vaka Sayısı 191'e Yükseldi

Gündem

Günlük olarak Türkiye'de ortaya çıkan vaka sayısı hakkında kamuoyuna bilgi veren  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada yeni ortaya çıkan 93 vaka ile birlikte toplan koronavirüs vakası 191'e ulaştı. Ayrıca önceki gün virüsten ölen 89 yaşındaki bir erkekten sonra dün de 61 yaşındaki bir erkek hayatını kaybettiği açıklandı.

Günlük olarak Türkiye'de ortaya çıkan vaka sayısı hakkında kamuoyuna bilgi veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada yeni ortaya çıkan 93 vaka ile birlikte toplan koronavirüs vakası 191'e ulaştı. Ayrıca önceki gün virüsten ölen 89 yaşındaki bir erkekten sonra dün de 61 yaşındaki bir erkek hayatını kaybettiği açıklandı. Böylece Türkiye'de Corona Virüs salgınından hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükselmiş oldu.
Sağlık Bakanı Fahretin Koca'dan son dakika açıklaması geldi! Koca sosyal medya olan Twitter'dan yaptığı paylaşımda 93 yeni vaka olduğunu açıkladı.

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜS KAYNAKLI 2. ÖLÜM

Türkiye'de corona virüsü yüzünden hayatını kaybeden kişi sayısı ikiye yükseldiğini açıklayan Sağlık Bakanı, Yeni vefat eden hastanın 61 yaşında bir erkek olduğu açıklandı.

TOPLAM HASTA SAYISI 191

Tanı konup tedavilerine başlanan 93 yeni vakamız var. Hasta sayımız 191'e ulaştı.

Bakan Koca'nın paylaşımı şu şekilde; 61 YAŞINDA erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konup tedavilerine başlanan 93 YENİ VAKAMIZ var. Hasta sayımız 191’e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.