Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hilvanlılar iftarda buluştular VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hilvanlılar iftarda buluştular VİDEO

Gündem

Şanlıurfa Valisi Celalletin Güvenç’in talimatları ile Hilvan Kaymakamı Kaymakamı Uğur Sezer’in öncülüğünde düzenlenen iftar yemeği hükümet konağı önünde gerçekleştirildi. Hilvan’daki iftar proramına katılan Vali Güvenç, yaklaşık iki bin vatandaş ile birlikte iftarını açtı.

İftar programına katılan Vali Celalettin Güvenç, birlik ve beraberliğe değindiği kısa konuşmasında Ramazan’ın bereketinden istifade etmeyi temenni etti ve ekledi: “Rabbim ramazanların hürmetine birliği, beraberliği, kardeşliği, sevgiyi, dostluğu bu topraklarda hâkim kılar inşallah. Allah hepinizin yardımcısı olsun, Allah memleketimizin önünü açık eylesin, Allah çocuklarımızın tırnağına taş değdirmesin” dedi.

İftar saatinin habercisi akşam ezanının okunmasının ardından vatandaşlar Hilvan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar sofrasında Vali Güvenç ve daire amirleri ile birlikte iftarlarını açtı. Meydana kurulan sahnede sergilenen semazen gösterisi ve ilahi dinletisi de iftar programına renk katarken, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

İftar yemeğinin ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç halk kahvesinde oturarak vatandaşlar ile sohbet etti.

İftar yemeğine Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan yardımcıları Nusret Urmak, Cemil Çadak, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve çok sayıda Hilvanlı vatandaş katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.