Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/dsc0321-e08c9ab4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Hilvan Kültürü Ankara'da Tanıtıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hilvan Kültürü Ankara'da Tanıtıldı

Gündem

1. Şanlıurfa tanıtım günlerinde bir araya gelen Şanlıurfa ve ilçeleri kültürlerini tanıtmak için Ankara'da bir araya geldi.

Çankaya Barış Manço parkında yapılan tanıtımın ikinci gününe Hilvan folklor gösterisi, yemek ve el sanatlarıyla damgasını vurdu.

Ziyaretçi akınına uğrayan stantta Hilvan kaymakamlığı halk eğitim merkezinin bünyesinde faaliyet gösteren kursların el sanatları ile hilvan belediyesi tarafından hazırlanan yöresel yemekler tanıtıldı. Standı ziyaret edenlere çeşitli yöresel yemek ve tatlı çeşitleri ikram edildi.

Hilvan kaymakamı uğur sezer, belediye başkanı aslan ali bayık, ak parti hilvan ilçe başkanı hanif düzme ile hilvanda bulunan stk temsilcilerinin katıldığı tanıtım gününde şanlıurfa ak parti milletvekli seydi eyyüpoğlu folklor ekibiyle birlikte halay çekti.


Tanıtımda konuşan bayık" hilvanı tanıtmak için yoğun bir koşuşturma içindeyiz dedi. Hilvan'ın folklor ve yöresel yemekleriyle renk kattığı tanıtım gününde ziyarette bulunan hilvan eski kaymakamı ve şimdi sayıştay 5. dare başkanı görevinde bulunan taykan ataman " isim aynı ama değişimler çok büyük dedi. 1982 yılında zorlu dönemlerde kaymakamlık yaptım. ama şuan gördüklerim beni çok duygulandırdı" dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.