Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hilvan Karacurun Camii yardım bekliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hilvan Karacurun Camii yardım bekliyor

Gündem

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde uzun zamandan beri inşaat halinde olan Karacurun Camii, hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde küçük ve eski olması nedeniyle yıkılıp tekrar inşaatına başlanılan daha önce Karacurun Camii hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Karacurun Camii’nin yaklaşık olarak dört yıldır inşaatının devam ettiği belirtildi. Caminin tamamlanmasında durumunda bir bölümünün Ku’ran Kursu, bir bölümünün ise taziye evi olacağı belirtiliyor. Caminin ibadete açılabilmesi için hayırseverlerin desteği bekleniyor.

Karacurun Camii’ne yakın olan mahalle sakinleri, caminin uzun zamandan beri inşaat halinde olması nedeniyle uzak olan camilere gitmek zorunda kaldıklarını ve bu nedenle ibadetlerini camide yapamadıkları için evde yaptıklarını ifade ettiler.

İlçe müftüsü Tahsin Ekeme ise hayırseverlerden Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Karacurun Camii’ne yardım yapmalarını istedi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.