Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Küçük, Urfa Öldürülen PKK'lı ile ilgili açıklama yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Küçük, Urfa Öldürülen PKK'lı ile ilgili açıklama yaptı

Gündem

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük uluslararası güvercin yarışması dolayısıyla Valilik toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında Dün Karaköprü ilçesinde öldürülen PKK’lı teröristle ilgili de bilgi verdi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük uluslararası güvercin yarışması dolayısıyla Valilik toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında Dün Karaköprü ilçesinde öldürülen PKK’lı teröristle ilgili de bilgi verdi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük uluslararası güvercin yarışmasıyla nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte düzenledikleri basın toplantısında dün Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde polis kontrol noktasında durmayarak ateş açan ve çıkan çatışmada öldürülen Herekol kod adlı Cüneyt Aydar PKK’lı teröristle ilgili Adli süreç devam ettiğini söyledi.

Şanlıurfa’da önceki gün merkeze bağlı Kabahaydar Mahallesi yakınlarında yol kontrolleri esnasında 72 EP 364 plakalı aracın durdurulmak istenmesi üzerine dur ihtarına uymayan şüpheli araçta bulunan şahıslar ile jandarma arasında çatışma çıkmış ve bu çatışmada bir PKK’li öldürülmüş diğeri ise gözaltına alınmıştı.

Konuyla ilgili konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, dün eylem hazırlığında olan şahıslarla bağlantılı olan kişilerin araştırıldığını söyledi. Olaya ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyleyen Küçük, “Nedir bu eylem, niçin, nereye gidiyorlardı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Elimizde bir yaralı var. Aktütün Karakolunun baskınında organizasyon içinde olmuş. Bu tür olaylardan uzak durulması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu olayda bunun bir göstergesidir. Adli süreç devam ediyor. Eğer geçselerdi eylem nerede olacağını ben de bilmiyorum. Bunlar daha sonra açığa çıkacaktır.” dedi.

Olayı gerçekleştirmek isteyen şahısların bağlantılarının araştırıldığını ifade eden Küçük, “Yapılan operasyon sırasında silahlar vardı. El bombaları vardı. Aldığımız tedbirler devam ediyor. Ama bu kişiler Urfa’yla ilgili kişiler değildi. Başka yerden geliyorlardı. Bağlantılı olan kişiler araştırılıyor. Bu kişilerle bağlantılı bir operasyon yoktur.” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’da tedbirlerin üst seviyeye çıkardıklarını söyleyen Küçük, şehrin girişi ve çıkışı gibi birçok yerde gerekli kontrollerin yapıldığını söyledi.

www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.