Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hep Bir Üst Geçitimiz Olsun Diyorduk!..
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hep Bir Üst Geçitimiz Olsun Diyorduk!..

Gündem

Şanlıurfa Belediyesince yaptırılan ve kentin ilk "Yürüyen merdiven ve asansörlü" üst geçidi hizmete girmesine rağmen vatandaşlar tarafından kullanılmıyor.



Şanlıurfa Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı'nda yaptırılan ve hizmete girmesi ile şehir içinde yaya trafiğini rahatlatması planlanan "Yürüyen merdiven ve asansörlü" üst geçit, hizmete girmesine rağmen Şanlıurfalılar tarafından kullanılmıyor.


Karşıdan karşıya geçerken üst geçidi tercih etmek yerine araç trafiğinin yoğun olduğu yerden geçen vatandaşlar, yaya güvenliğini de dikkate almıyor.

Üst geçidi kullanan bazı vatandaşlar durumdan oldukça memnun olduklarını ifade ederek böyle bir çalışmadan dolayı Şanlıurfa belediyesine teşekkür etti. Araç sürücüleri ise yürüyen merdivenli üst geçidin hem yaya trafiğini rahatlatacağını hem de kendileri için kolaylık sağlayacağını düşündüklerini ancak vatandaşların hala üst geçit kullanma alışkanlığını edinmediklerine değindi. Üst geçidi kullanmayarak ve koşarak karşıdan karşıya geçen vatandaşlar ise kazalara davetiye çıkarıyor.




GAPHA

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.