Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
'Helal Denetçi Eğitimi' bugün yapılan sınav ile son buldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

'Helal Denetçi Eğitimi' bugün yapılan sınav ile son buldu

Gündem

Gıda ve İhtiyaç Maddelerini Denetleme ve Sertifikalandırma Araştırmaları Derneği (GİMDES) merkezinde başlayan ve 4 gün süren 'Helal Sertifikalı Denetçi Eğitimi' , 5. günde yapılan sınav ile sona erdi.

GİMDES merkezinde, 26 katılımcıyla 4 gündür devam eden ‘Helal Sertifikalı Denetçi Eğitimi’ bugün yapılan sınav ile sona erdi.

Eğitimin 3. Gününde, Gıda mühendisi Hayreddin İşbili,r gıda katkı maddelerinin kaynak yönünden helal sertifika sistemi için riskleri konusunu anlattıktan sonra Kimyager Abdulhamid Aksel, numune alımında dikkat edilmesi gereken hususları teker teker gösterdikten sonra bunların muhafazasını katılımcılara sundu.

Öğleden sonraki ikinci oturumda ise Yüksek Kimya Mühendisi Murat Sayın, kozmetik ve temizlik ürünlerinde helal sertifikalandırma açısından riskleri anlattı.

Eğitimin son gününde ise Başdenetçi Ahmet Tunç Cengiz’in, GİMDES kesim standardını anlattıktan sonra Gıda Mühendisi Ali Kaygısız sertifikalandırma sürecinin ilerleyişi hakkında detaylı bilgi vererek yol haritasının önemini katılımcılara aktardı.

4 günlük eğitimin ardından bugün saat 10:00 ‘da GİMDES’ in merkezine yapılan sınav ile eğitim son bulmuş oldu. Sınavın ardından katılımcılara helal sertifikalı çiğköfte ikram edildi. (M. Zeki Aygur-İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.