Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HDP'lilerin Silvan'da izinsiz yürüyüşüne müdahale
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HDP'lilerin Silvan'da izinsiz yürüyüşüne müdahale

Gündem

Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde aralarında HDP'li vekillerin de bulunduğu grubun yapmak istediği izinsiz yürüyüşe kolluk güçleri tarafından müdahale edildi.

Edinilen bilgilere göre çevre il ve ilçelerden başta Dşyarbakır Büyükşehir Belediyesi olmak üzere HDP’li Belediyelere ait otobüslerle Silvan’a getirtilen HDP yanlıları, PKK’lilere yapılan operasyonları durdurmak amacıyla, bugün saat 14.00 sıralarında Tekel, Mescit ve konak mahallelerinde yürüyüş yapmak isteyince, polis müdahalede bulundu.

Diyarbakır caddesinde bulunan Silvan Belediyesi önünde yürüyüşüne devam eden HDP’lilere polis müdahale edince gruptakiler belediyeye sığındı.

Çevre il ve ilçelerden getirtilen halka ait araçlarla yolların kapatılmasına da müdahale eden kolluk güçleri, yolları yeniden ulaşıma açtı.

İlçede gerginlik devam ederken Tekel, Mescit ve konak mahallelerinde devam eden operasyonlar kapsamında bir eve yapılan baskında PKK'lilere ait 10 cesedin bulunduğu iddia ediliyor.

Öte yandan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ile Hüda Kaya’nın da aralarında bulunduğu HDP’li vekillerin, Silvan’da PKK’lilere yönelik düzenlenen operasyonları durdurmak amacıyla Silvan Belediyesi bahçesinde çadır kurdukları ve orada kalacakları öğrenildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.