Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HDP'li Hınıs ilçe Belediye Başkanı tutuklandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HDP'li Hınıs ilçe Belediye Başkanı tutuklandı

Gündem

Dün gözaltına alınan Erzurum'un Hınıs ilçesinin HDP'li Belediye Başkanının yanı sıra, HDP Hınıs ve Tekman ilçe Başkanları ile 1 kaymakamlık personeli, PKK'ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, dün gözaltına alınan Hınıs ilçesinin HDP'li Belediye Başkanı Hasan Basri Fırat’ın yanı sıra DBP Hınıs İlçe Başkanı, DBP Tekman İlçe Başkanı ve Tekman Kaymakamlığında çalışan bir personel, "PKK'ya yardım ve yataklık yaptıkları" suçlamalarıyla sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Hınıs Belediye Başkanı Fırat'ın, terör örgütü PKK adına sözde Adalet Komisyonu kurduğu, bir kişiyi burada yargıladığı, vatandaşa para cezası verdiği ve vatandaşı ilçeden sürgün ettiği, ayrıca sözde mahkemede verilen kararlara imza attığı iddiasıyla, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.  (İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.