Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Havalar 6 derece daha ısınacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Havalar 6 derece daha ısınacak

Gündem

Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 6, iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı ve ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin az bulutlu ve açık, Marmara'nın kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusu ile zamanla Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 6, iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı ve ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı, zamanla güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege Kıyıları ve Batı Karadeniz'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava:

Marmara: Az bulutlu ve açık kuzeydoğusu ile zamanla güneydoğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerde Adana çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerde Kastamonu çevrelerinde yer yer sis bekleniyor. Rüzgarın; kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava

İstanbul: Az bulutlu ve açık 23/30

Ankara: Az bulutlu ve açık –sıcak 18/36

İzmir: Az bulutlu ve açık –sıcak 26/34

Adana: Az bulutlu ve açık –sıcak 24/36

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık –sıcak 23/42

Batman: Az bulutlu ve açık –sıcak 19/42

Van: Az bulutlu ve açık 15/29  (İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.