Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hava kirliliğine karşı denetimler başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hava kirliliğine karşı denetimler başladı

Gündem

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından hava kirliliğine sebep olan kaloriferli binalarda denetimler yapıldı.

 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından bacadan atılan kirletici emisyonların azaltılarak hava kalitesinin artırılması konusunda apartman görevlilerini bilgilendirmek için “Kalorifer Kazanı Yakma” semineri düzenlendi.

Hava kirliliğine sebep olan kaloriferli binalarda denetimler yapan Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, apartman görevlilerine kalorifer kazanlarını doğru yakma teknikleri ve kazan güvenliği anlatıldı.

Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Yaklaşık 52 kişiye katılım belgesi verilen seminer sonunda, iş yerleri, kamu kurum ve kuruluşlar ile konutlarda, “ateşçi ve kaloriferci” belgesi olmayan kişilerin çalıştırılmaması, aksi takdirde bina yöneticilerine cezai müeyyideler uygulanacağı bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.