Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ÇOCUK KAMPÜSÜNDE RİSK ANALİZİ EĞİTİM SEMİNERİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ÇOCUK KAMPÜSÜNDE RİSK ANALİZİ EĞİTİM SEMİNERİ

Gündem

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (HARÜSEM) bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Kampüsü binasına risk analizi yapıldı. Çalışanları için eğitim semineri düzenlendi.


HARÜSEM tarafından risk analizi yaptırılan Çocuk Kampüsü’nün daha da emniyetli hale gelmesi sağlandı. Ayrıca çalışanlarına yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği semineri düzenlendi.
Seminere HARÜSEM yetkilileri, Çocuk Kampüsünde görevli yönetici, sınıf öğretmenleri, öğretmen yardımcıları ve temizlik görevlisi katıldı.
Seminerde işyerinde dikkat edilmesi gereken genel hususlar, güvenlik ve sağlık işaretleri; renkler ve anlamları, basınçlı kaplar ve kimyasallar hakkında Çocuk Kampüsü çalışanlarına bilgiler verildi.
Seminerle ilgili bilgi veren Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan “Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ramazan Taşaltın hocamızın ve üniversitemiz Yapı İşleri Dairesinin destekleriyle Çocuk Kampüsü artık çok daha emniyetli bir eğitim yuvası haline gelmiştir. Çocuk Kampüsü’nde eğitim gören çocuklara ve ailelerine daha sağlıklı ve güvenli hizmet verebilmek amacıyla bu tür geliştirici hizmet içi eğitim seminerler ve etkinlikler devam edecektir. Şu anda bir TÜBİTAK Bilim Şenliği projesi üzerinde tüm HARÜSEM personeli çok yoğun çalışıyoruz. İnşallah projemizin kabulü halinde Çocuk Kampüsü’ndeki öğrencilerimize ve Şanlıurfalı çocuklara bilimle iç içe unutamayacakları bir 2016 senesi tasarlıyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.