Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran'da iki gün elektrik yok
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran'da iki gün elektrik yok

Gündem

Yardımcı bölgesindeki elektrik nakil hatların değiştirilecek olmasından dolayı Çarşamba ve Perşembe günü Harran ilçesi ve Harran’a bağlı köylerde elektrikler kesilecek.

İşte TEİAŞ’tan yapılan açıklama; “12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Şanlıurfa İletim Şebekeleri İşletme Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğümüze bağlı Yardımcı TM’de 04-05.01.2012 tarihinde 09.00-15.30 saatleri arasında yeni donatılan fider-9’a ait geçit izalatörlerinin montajının yapılabilmesi için 33 KV baranın boşaltılacağından dolayı Yardımcı TM’den beslenen tüm fiderlerin enerjisiz kalacağı belirtilmektedir.

TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Şanlıurfa İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğü tarafından 04-05.01.2012 tarihinde 09.00-15.30 saatleri arasında Yardımcı TM’den beslenen tüm yerler merkeze bağlı köyler, Harran Merkez ve köyleri enerjisiz kalacaktır” denildi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.