Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran Üniversitesinde Öğrencilerinde odası olacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran Üniversitesinde Öğrencilerinde odası olacak

Gündem

Harran Üniversitesinde Konsey Başkanlığı adi altında bütün öğrencilere ait bir oda olacak, Kampüs içinde öğrencilerin kullanımı için 80 bisiklet verildi. ayrıca Sinema günleri etkinliği kapsamında öğrencilere film izletilecek.

Konuyla ilgili olarak Harran Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığından yapılan açıklamada şöyle denildi: "Dün Rektörümüz Prof Dr. Ramazan Taşaltınla yaptığımız toplantıda Üniversitemiz adına somut hizmetler yapmamız için bize tam destek verdi. Bu gün bu hizmetler adına ilk adımı attık. Konsey Başkanlığı olarak bu gün Üniversitemizin Genel Sekreter Yrd. Sn. Ali Rıza ÇOLAK Hocamızla görüştük. Kampüs içinde kullanabileceğiniz 80 bisiklet. Sinema günlerinde izlenilecek filmler. Bizim ilk etkinliğimiz olacak, Ama son olmayacak"

ÖĞRENCİLERE AİT ODALARI OLACAKKonsey adına açıklama yapan Konsey Başkanı Osman Kabasın: "Ayrıca merkezi kafetryada istediğiniz zaman gelip sorunlarınızı anlatabileceğiniz, Konsey Başkanlığı adi altında bütün öğrencilere ait bir oda olacak" dedi.

Kaynak: www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.